If you always do what you always did, you will always get what you always got.


Vrijdagmiddag rond de middag kwam Dingeman weer thuis van zijn ritje Nederland.

Uit de sneeuw, weer fijn thuiskomen met het zonnetje...

Ik moest samen met Bas, onze 10 jarige zoon, naar het ziekenhuis in Bordeaux, voor een controle.

Zo kreeg manlief direct de taxidiensten voor de vrijdagmiddag.

Om 4 uur de twee jongste meiden van school halen, een uurtje later Mirthe bij de College...

Om 17h45 weer richting de Zumba met Yolanthe en Noémi, die een uurtje later weer opgehaald moeten worden. Gelukkig is ons dorp dichtbij en zijn we binnen 10 minuten heen en weer gereden naar school/sport. Ik was pas rond 19h30 thuis...

Die middag had Dingeman gelijk al weer wat handel gevonden redelijk in de buurt... Tijdens het late avondeten rees dus de vraag; .....Ik heb 2 Dafjes gezien, zullen we daar morgen even bij gaan kijken?

En dus ging de wekker op zaterdagmorgen om 7h15 af...

In de kou de vrachtwagen afgeladen, en toen we eigenlijk klaar waren om te vertrekken, probeerde Dingeman de automatische lier op te laten rollen, en die deed het niet meer... De dag ervoor was hem al opgevallen dat zijn elektrische raam erg langzaam naar beneden ging en af en toe lichtte zijn acculampje op... Meerdere keren proberen te starten, want hij had hem 5 minuten ervoor nog verzet, maar helaas de vrachtwagen wilde niet meer... Problemen met de accu, al zijn deze accu's nog geen half jaar oud... Dus weer een probleem erbij, wat opgelost moet worden... Hebben we maandag ook weer wat te doen...

Dus in plaats dat we met de vrachtwagen zouden gaan, onze personenauto gepakt en alsnog bij de Dafjes wezen kijken. Deze keer bij een Medelander, dus we konden gewoon onze eigen taal spreken. Bakje koffie erbij en de koop werd gesloten, over een dikke week gaan we ze ophalen... Weer twee leuke restauratieprojectjes erbij... eentje mét kenteken en eentje zonder kenteken...

Stil zitten zit er hier niet bij... Nog maar net thuis en huppetee... weer aan de bak!


100 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

lieu-dit Rimbes

710, Route du Mas d'Agenais

47700 Casteljaloux

Our Address

Contact Us

0033 553 84 81 92

0033 6 47 07 31 55 Whatsapp

verspuij@orange.fr

Follow Us

  • Gites Rimbes
  • Oldtimers
  • Instagram

Gites Rimbes

Oldtimers

Instagram

© 11/2020 by MPVB