top of page

Voorwaarden

 • In het hoogseizoen kan in principe slechts van zaterdag tot zaterdag gehuurd worden. Aankomsttijd ligt na 16.00 uur en vertrektijd voor 10.00 uur. Vanaf 17.00 uur kunt u gebruik maken van de vakantiewoning die u hebt gehuurd. Tenzij anders afgesproken gaan we er vanuit dat u na 17.00 uur arriveert.

 • Van te voren wordt aangegeven met hoeveel personen de gite bezet wordt. Er mogen niet meer personen in de gites, als dat aangegeven is. (te weten; 6 en 10 personen) - Baby in eigen reiswieg tot 1 jaar wordt niet geteld, maar kinderen vanaf 1 jaar en ouder worden gewoon als volwaardig persoon geteld. 

 • Extra bezoekers in de gite niet toegestaan zonder melding hiervan. Tegen betaling kan er eventueel een bezoekpas aangevraagd worden; 5€ p.p

 • Bij reservering dient 40 % van het totale huurbedrag + 100 euro borg direct voldaan te worden, binnen 6 weken voor aankomst nog eens 40% en het resterende bedrag contant bij aankomst.        

 • Bij groepen met jongeren vragen we een hogere borg van 400 euro, door ervaring weten we dat er dan nog wel eens wat sneuvelt                                                                                                                                                            

 • Betaling gelijk bij reservering, zolang er geen aanbetaling ontvangen is, is de reservering nog niet definitief. Als er binnen 1 week niet betaald is, kan er weer door derden geboekt worden.             De huurovereenkomst wordt van kracht zodra de eerste aanbetaling binnen is op onze rekening. Bij de 100 % betaling dient ook de borgsom betaald te worden.                                                                             

 • Indien u zich gedwongen ziet uw verblijf het gehuurde vakantiehuis te annuleren, bent u alsnog betaling van het gehele huurbedrag verschuldigd. Indien u de vakantie langer dan 6 weken voor aanvang annuleert, wordt door Verspuij de reeds voldane aanbetaling ingehouden, tenzij Verspuij er in slaagt het vakantiehuis aan andere huurders te verhuren voor het volle huurbedrag. In dat geval wordt de aanbetaling aan u teruggestort.                                                                                              

 • Wij raden u aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten! Dit kan vaak al heel makkelijk en voordelig op uw pakketverzekering als een doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

 • Zwembad is geopend van 9h tot 20h30 - Zwemvliezen/flippers zijn verboden! 

 •  De borgsom zal gewoonlijk binnen 14 dagen na de beeindiging van de huurperiode, worden teruggestort, onder inhouding van de kosten van alles wat in of bij het gehuurde gebroken of beschadigd is. Mocht de borgsom onvoldoende zijn om in de vergoeding van de bedoelde kosten te voorzien, dan dient het aanvullende bedrag direct betaald te worden door de huurder, ter dekking van de volledige kosten.

 • We rekenen geen extra schoonmaak kosten, mits het huis netjes en bezemschoon is opgeleverd. Als de vet spetters niet meer op het gasfornuis of muur zitten, het toilet zonder sporen achtergelaten wordt, de vloer netjes aangeveegd is.... Indien dat niet het geval is rekenen we 50€ extra en dit wordt ingehouden op de borg.

 • De huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit, het gebruik van het vakantiehuis en de bij het vakantiehuis behorende tuin en zwembad.

 • Reserveringen kunnen op ieder gewenst moment gemaakt worden, maar wanneer de seizoensindeling voor het betreffende jaar en de bijbehorende prijzen op dat moment nog niet bekend zijn, geldt de boeking onder voorbehoud van seizoen- en prijswijzigingen.

 • Verspuij zal geen verantwoordelijkheid accepteren voor de gevolgen van ongevallen die huurders van welke leeftijd ook, in of nabij het vakantiehuis overkomen.

 • Er wordt geen compensatie betaald in geval van force majeur (iets dat niet te voorzien valt of buiten de invloed van Verspuij valt, dan wel niet voorkomen had kunnen worden). U wordt geadviseerd een complete reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 • In het onwaarschijnlijke geval dat u ontevreden bent met het gehuurde, wordt hierbij overeen gekomen, dat u onmiddellijk contact opneemt met Verspuij, zodat de klacht, indien mogelijk, onmiddellijk verholpen kan worden door Verspuij. Indien u de klacht niet onmiddellijk meldt, vervalt voor u iedere claimmogelijkheid. Wanneer Verspuij een klacht ontvangt, zal hij zijn uiterste best doen, een snelle en tot wederzijdse tevredenheid leidende oplossing, te realiseren. De huurders zijn volledig verantwoordelijk voor welke schade dan ook, die door hun toedoen is ontstaan en dienen Verspuij daarover onmiddellijk te informeren.

 • Verspuij heeft het recht het terrein en het vakantiehuis op redelijke tijden te betreden of namens hem te laten betreden, teneinde voor het normale onderhoud, tuinverzorging en schoonmaak, zorg te dragen. Verspuij heeft het recht de huurders onmiddellijk uit en van het gehuurde te verwijderen, indien zijn eigendommen worden vernield of misbruikt.

 •  Het is verboden om te roken in het appartement.

 • Honden  zijn welkom (maximaal 2 honden per gite), mits de hond aangelijnd is en niet achter onze eigen dieren (loslopende kippen en katten) aan gaat. De kosten voor een hond zijn 70 euro per hond per week of 10 euro per nacht.  Loslopende honden zijn niet toegestaan rondom het zwembad vanwege de hygiëne. Hond mag ook niet alleen gelaten worden in de gite, dus als u een dag/avond uit gaat, dan gaat ook uw hond mee. (hebben al te vaak blaffende honden in de gite gehad, terwijl de baasjes op stap waren)

 • Eventueel kunt u beddengoed en handdoeken bij ons huren. Kosten voor beddengoed 10 euro per persoon, kosten voor handdoekenset (2 handdoeken + 1 washandje) 4 euro, kosten keukenlinnen; handdoek/theedoek 2 euro per set. Er kan ten alle tijde meer linnengoed bijgevraagd worden of/en indien u dat wenst kunt u gebruik maken van onze wasmachine voor 5 euro per draai.

 • Op reservering kunnen wij voor u een heerlijke 3 gangen maaltijd verzorgen voor 30 euro p.p. (exclusief drank), menu voor de kinderen tot 10 jaar; 15€ p.p. Kinderen krijgen hetzelfde menu, alleen een aangepaste hoeveelheid. - 2 dagen van te voren reserveren

bottom of page