top of page

I have learned this along my journey: letting go does not mean loving less.


Bakje koffie onder handbereik, ontbijtkoek erbij... Skyradio aan... kachel brand al... kids een uur geleden al naar school gebracht... We kunnen weer...

Goedemorgen allemaal!

 

Dink is maandagmorgen vertrokken om 3 autos af te leveren in de buurt van Zwolle. Gisteren zijn deze afgeleverd en vervolgens heeft hij er nog eentje opgeladen in Genk en dus nu weer op de terugreis. Hotel geboekt vlakbij Reims. Voordat hij thuis is, heeft hij nog 730km te gaan. Ik ben bang dat hij het nog niet helemaal tot thuis redt, vanwege zijn verplichte reistijden met de vrachtwagen.

Hij mag 2x 4,5 uur per dag rijden. Houdt je daar ook maar aan, want het staat allemaal geregistreerd op de tachograaf en dat kan dan tot 2 jaar na dato alsnog bekeurd worden.

Je moet het allemaal strak bijhouden, en een goede planning hebben. De andere kant is dat het je ook beschermt, het is nu niet meer doorrijden tot in de late uurtjes, zoals hij voorheen wel deed met onze vroegere Sprinter oprijwagen.

En dus wellicht moet ik vanavond wel een hotel gaan zoeken op een 100km bij ons vandaan... We zullen het weer zien!

En ik verveel me ook niet hier, boekhouding moet weer bij de boekhouder aangeleverd worden, kids van en naar school brengen... en gewoon mijn alledaagse dingen... De dagen zijn eigenlijk altijd een beetje te kort...

Het weer is hier ook winters, saai en grijs... Vanmorgen de auto licht bevroren, maar het valt mee met de kou... Kunnen niet wachten totdat de lente zijn intrede weer doet...


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page