Describe yourself in two words; Good News


Lang geleden ben ik al eens begonnen met het schrijven van een blog. Via de website www.365 dagenproject.nl , heb ik inmiddels een stuk of 170 blogs geschreven. De laatste jaren is daar flink de klad ingekomen, maar nu ik zelf onze website heb gemaakt, is een eigen blog zo aangemaakt.

Dus we gaan het hier ook eens proberen... Hier en daar zullen er nog wel wat dingen aangepast moeten worden, al doende zal ik wegwijs worden op mijn eigen blog.

En waar gaan we het eens over hebben... Gewoon, ons heerlijke leven in kaart brengen... Hoe leven wij ons dagelijkse leven in het mooie Frankrijk!


Op deze manier leren jullie ons een beetje kennen, weten jullie met wie je van doen hebben, waar wij ons mee bezig houden...

14 jaar geleden hadden we nog een goedlopende muziekinstrumenten winkel in het Zeeuwse Goes. Toendertijd zijn we echt in het diepe gesprongen, gewoon de stap gezet... Winkel uitverkocht, huurder voor 1 jaar gevonden, daarna toch ook ons pand verkocht.

En een heel nieuw leven opgebouwd in een vreemd land, met een vreemde taal. Veel obstakels en hindernissen overwonnen, een zoektocht naar wat nog meer te doen, we wilden meer als alleen maar gastenverblijven. En per toeval zijn we dan in de autohandel terecht gekomen.

We hadden geen betere keus kunnen maken... Geen detailhandel meer voor ons... Geen openingstijden meer van 9 tot 18 uur... Maar een vrij leven in het mooie Frankrijk... De eerste 5 jaar hebben we alleen maar verbouwd. Onze bouwval is langzaam uitgegroeid tot een heerlijke plek om te wonen. Nog steeds niet af, maar inmiddels heeft het al wel een 'Wow' factor... En ieder jaar wordt het weer een beetje mooier...

Gastenverblijven lag in de planning, maar dat we naast de gites ook een autobedrijf erbij zouden krijgen, hadden we zelf nooit kunnen bedenken.

Al 13 jaar leven we onze droom, en we hopen daar nog heel lang mee door te kunnen gaan!


85 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

lieu-dit Rimbes

710, Route du Mas d'Agenais

47700 Casteljaloux

Our Address

Contact Us

0033 553 84 81 92

0033 6 47 07 31 55 Whatsapp

verspuij@orange.fr

Follow Us

  • Gites Rimbes
  • Oldtimers
  • Instagram

Gites Rimbes

Oldtimers

Instagram

© 11/2020 by MPVB